Sorry, but this page is not available in English.

Válaszok:
11
Tihanyi Gábor
26.04.2006. 11:20

Teljesen rendben van, minden körülmények között megállja a helyét. Egy dolgot ugyanakkor ne feledjünk el, amiben valószínűsítem a többség egyet ért: a legutóbbi eseményeket nem a szurkolók okozták.
Ezért én azt teszem hozzá az alábbiakhoz, hogy bármelyik csapat szurkolói ne dobálják sörösdobozokkal, ne köpködjék és sehogyan se szidják az ellenfél kispadját, az ott helyet foglalókat, vagy éppen a vízben küzdőket.
És ha ez véletlenül mégis bekövetkezik, akkor az érintettek ne veszítsék el a fejüket, ne szítsák felelőtlen magatartásukkal a hangulatot, viselkedjenek sportemberekhez méltóan.Hozzászólás:
10
Német Gábor (Némó)
26.04.2006. 09:24

Az egriek kérték a saját fórumjukban, hogy ezt tegyük fel ide:

"SD írta:
Nagyon szeretnék megkérni minden Szurkolót,hogy szerda esti mérkőzést próbálja meg sportszerű szurkolással végig kisérni.Nincs szüksége sem az egri sem az egész magyar vizilabdának az ismételt botránynak.Nem segít a csapatoknak a győzelem elérésében a sportszerűtlen viselkedés. Bár jómagam egri szurkoló vagyok,mégis örülök a VASAS játékosok klasszis megmozdulásainak,hiszen minden polós,függetlenül klubjátol,hozzájárul ahhoz,hogy e fantasztikus sportban a világ legeredményesebbjei vagyunk évtizedek óta.Biztos vagyok benne,hogy sok Vasas szurkoló szintén hasonlóan gondolkodik, mikor a egri játékosok parádés megmozdulásait láthatja.Több száz mérkőzésen vettem részt játékosként,nézőként.Rengeteg pofon kaptam és természetesen viszonoztam a vízben.Ez mindig is benne volt ebben a sportban ,és benne is marad örökre.Viszont még sosem tapasztaltam,hogy egy-egy trágár szó vagy köpés gólt ért volna.Sőt még egyetlen egy szurkoló megverése sem változtatta meg a mérkőzés végeredményét!!!A meccs mindig a vízben dőlt el!!! Lépjünk túl az esetleges sérelmeinken,legyünk okosabbak,legyünk emberek!
Természetesen,mindkét csapat forumába megpróbálom feltenni e sorokat.

UI:Hajrá EGER!!!"

 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown