Sorry, but this page is not available in English.

Válaszok:
35
Prókai Béla
18.05.2006. 09:46

Röhögnöm kell! Azokkal a játékosokkal akart Pintér tizenegyespárbajt nyerni, akik hetek óta nem találták el a kaput!
Elveszítettük a kupadöntőt, kiesünk az NB I.-ből, mi jöhet még?
Igaza van Jámbor úrnak, ha eltolja a biciklit. Ezekre a pancserekre nem érdemes pénzt áldozni! Elmehetnek vonatfékezőnek Rákosrendezőre, oda talán megfelelnek.Hozzászólás:
34
Vass László
14.05.2006. 17:43

Szevasztok:
03.hó 10.-én írtam ide ide utoljára. Akkor megírtam, ha a Pápa vagy a REAC kicsit is feljavul nekünk végünk, beigazolódott, amit akkor írtam. A Pápa is képes volt 3 meccset megnyerni, ma már a REAC.-ot sem szabad leírni. Megírtam akkor, Pintérrel sem leszünk se jobbak. se eredményesebbek. Egy kiesésre álló csapatnál, nem tudom, hogy egyesek miért istenitik továbbra is az ezőt. Érthetetlen számomra.
Szóval, innen nem lesz visszaút.
Csak 2 gondolat még:
A Kispest ellen úgy kaptuk a 2. gólt, hogy a Rósa egy szabadrúgásnál képtelen a labdát rendesen beívelni. Pápán meg az utolsó 10 percet nem bírtuk megint és ez volt ránk jellemző az egész idényben.
Régi dolog, hogy mindig minket rugdos a balszerencse, de az a csapat amelyik nem tud gólt lőni, ne is számítson győzelemre.
Még valami:
Ma a Domino is jobb volt /Sajnos/ egy Benedekkel jobb. De hisz ez épp a VASAS ra jellemző, jól kzdünk aztán a közepétől sehol sem vagyunk.


 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown