Leggyakoribb keresések
KifejezésKeresések
Nyomtatható verzió


A téma zárolva van. Nem szólhat hozzá.
Rendezés: 
 Következ? oldal
17
skizoo
2006.06.07. 00:14

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=114894& - szerintem ez is kielégítő válasz.


16
Surányi B.
2006.06.04. 04:34

Melyik pólósnk meddig szól a szerződése?


15
bozzay krisztián
2006.05.13. 16:46

Arra lennék kiváncsi,hogy főleg Steinmetz Ádám és a többi Vasas játékos miért hagyja hogy a vékonyka kis Kovács Olivér keménykedjen és ütlegelje őket.Már jó ideje ezt csinálja a "kemény csávó",pl.:2002-ben Varga Tomival kezdett ki, meg is lehetett nézni utánna.Ádámnak egy legyintésétől is kifeküdne.Szomorú hogy az állitólagos legjobb magyar csapatnak,ő az egyik legjobb "bekkje",mind fizikálisan,mind képzettségben nagyon gyenge.A döntő negyedik meccséről csak annyit hogy régen láttam ilyen szinvonalú és iramú mérkőzést.Sajnos nem sikerült,túl sok ziccert hagytunk ki.A Varga fivérek megmozdulásai élményszámba mentek.Sok sikert Vasárnap és hajrá VASAS!!!


14
Ambrus Tibor
2006.05.11. 22:39

Kezdem baromira unni a Dominót.
Nekünk akkor sem megy ha mi vagyunk az erősebbek és akkor sem ha papíron gyengébbek vagyunk. A Vasas úgy ahogy van el van átkozva.
Pedig annyira szerethető a csapat.


13
Torma Zsuzsanna
2006.04.28. 08:42

Mint ahogy azt az Index-en is jeleztem, egy tízessel én is hozzájárulok - bár ezen a meccsen éppen nem tudtam ott lenni.

Kaptam már én annyi örömet és segítséget a klubtól, és kívánom, hogy ez a csapat végre elérje a célját, mert nagyon megérdemlik!


12
Német Gábor (Némó)
2006.04.27. 19:43

Az alábbi emailt küldtem most a Markovits Lacinak. Segítsünk mi is a Vasasnak.

"From: Német Gábor - Némó
Sent: Thursday, April 27, 2006 7:36 PM
To: Markovits Laci
Cc: Vasas SC Marketing
Subject: felajánlás

Kedves Laci!

Olvastam, hogy az MVLSZ a Vasast is megbüntette a szombati meccsen történtek miatt, 300.000 Ft-ra.
Arról megfeledkeznek, hogy a szurkolókat Gerendás Gyuri és Nyéki Balázs heccelte fel.
Különösen Gyuri cselekedete megdöbbentő, hiszen vele eddig kifejezetten barátinak mondható volt a viszonyunk, nekünk szurkolóknak. Persze, az apróbb zrikák pro és kontra mindig is mentek, ám ezek a jó ízlés és a jópofaság határán belül maradtak.
Ezért volt érthetetlen az a minősíthetetlen hang és stílus, amiben Gyuri kiszólt a szurkolóknak, ezzel hergelve őket, és hozzáteszem, sikerült neki. Jómagam is felháborodtam, és bizony ordibáltam, azt azonban szeretném hangsúlyozni, hogy senki nem köpte le őt. Ez egyszerűen hazugság.

Ami történt, sajnos megtörtént. Szeretett klubunkat - érzésem szerint - jogtalanul büntették meg. Illetve, ha jogos lenne, akkor miattunk, szurkolók miatt róhatták volna ki, ezért szeretnék én, mint szurkoló, aki az MVLSZ szerint büntetést érdemlek ebbe beszállni 20.000 Ft-tal, illetve szurkolótársaimat is hasonló cselekedetre bíztatni.
Annyi mindent kapunk a Vasastól, és érzésem szerint most nekünk kell segíteni, még akkor is, ha a büntetéssel nem értek egyet. Szeretném, ha az állítólagos „balhé” miatt a klubot nem érné kár.

Kérlek, tájékoztass, hogy az összeget miként lehet eljuttatni a Vasas S.C-hez!

Üdvözlettel: Némó"11
Tihanyi Gábor
2006.04.26. 11:20

Teljesen rendben van, minden körülmények között megállja a helyét. Egy dolgot ugyanakkor ne feledjünk el, amiben valószínűsítem a többség egyet ért: a legutóbbi eseményeket nem a szurkolók okozták.
Ezért én azt teszem hozzá az alábbiakhoz, hogy bármelyik csapat szurkolói ne dobálják sörösdobozokkal, ne köpködjék és sehogyan se szidják az ellenfél kispadját, az ott helyet foglalókat, vagy éppen a vízben küzdőket.
És ha ez véletlenül mégis bekövetkezik, akkor az érintettek ne veszítsék el a fejüket, ne szítsák felelőtlen magatartásukkal a hangulatot, viselkedjenek sportemberekhez méltóan.

Elôzmény: Német Gábor (Némó) (10)

10
Német Gábor (Némó)
2006.04.26. 09:24

Az egriek kérték a saját fórumjukban, hogy ezt tegyük fel ide:

"SD írta:
Nagyon szeretnék megkérni minden Szurkolót,hogy szerda esti mérkőzést próbálja meg sportszerű szurkolással végig kisérni.Nincs szüksége sem az egri sem az egész magyar vizilabdának az ismételt botránynak.Nem segít a csapatoknak a győzelem elérésében a sportszerűtlen viselkedés. Bár jómagam egri szurkoló vagyok,mégis örülök a VASAS játékosok klasszis megmozdulásainak,hiszen minden polós,függetlenül klubjátol,hozzájárul ahhoz,hogy e fantasztikus sportban a világ legeredményesebbjei vagyunk évtizedek óta.Biztos vagyok benne,hogy sok Vasas szurkoló szintén hasonlóan gondolkodik, mikor a egri játékosok parádés megmozdulásait láthatja.Több száz mérkőzésen vettem részt játékosként,nézőként.Rengeteg pofon kaptam és természetesen viszonoztam a vízben.Ez mindig is benne volt ebben a sportban ,és benne is marad örökre.Viszont még sosem tapasztaltam,hogy egy-egy trágár szó vagy köpés gólt ért volna.Sőt még egyetlen egy szurkoló megverése sem változtatta meg a mérkőzés végeredményét!!!A meccs mindig a vízben dőlt el!!! Lépjünk túl az esetleges sérelmeinken,legyünk okosabbak,legyünk emberek!
Természetesen,mindkét csapat forumába megpróbálom feltenni e sorokat.

UI:Hajrá EGER!!!"


9
Surman Balázs
2006.04.25. 16:57

A Domino és a Vasas közt egyértelműen a Vasast kedvelem, de a Méhesnek nem ez volt az első balhéja. Ugyanannyi eltiltást érdemelt volna, mint a Gerendás. Szerintem nem mert visszaütni, mi lett volna a vigyori arcával, ha ököllel kap? Szóval hajrá a Vasasnak, kivéve neki...


8
bozzay krisztián
2006.04.16. 12:50

Hello Kiki vagyok Szombathelyről.Hiányoztak az Eger elleni tegnapi meccsen Varga Dani góljai,valamint Steinmetz Barna is többet vállalhatna. Továbbra is hiányzik egy válogatott szintű balkezes a csapatba. Talán majd jövőre. Ettől függetlenül be kell jutni a döntőbe, ahol végre el kell kapni a dominót, Biros nélkül nem az igaziak.


 Következ? oldal 
Azonosító
Jelszó
Új vagyokBelépés
Webmester  | CPS Portal Engine