Leggyakoribb keresések
KifejezésKeresések
Nyomtatható verzió
Elôzô 1 1178 1 2 ... 1230  Utolsó


2006.12.14. - Röplabda: Szeged – Vasas Opus-Via Óbuda


A szegedi Radnóti Gimnázium néhány éve épített egy új „tesitermet”. Kívülről szépen illeszkedik a város képéhez, belülről a gimnáziumi testnevelés oktatáshoz tökéletes. A plafon érdekesen van kialakítva, néhol kosárpalánk, néhol függöny lóg be a játéktér fölé.

A teremben szokatlanul meleg volt, jól befűtöttek. A bemelegítés után a Vasas Opus-Via Óbuda csapata kezdte a találkozót. Az első szett sima Vasas sikert hozott. A sérülésektől hátráltatott vendég csapat ötletes és néhol látványos játékkal 25-10-re hozta az első felvonást.

A második szett majdnem meglepetést hozott. A Szeged egyenrangú ellenfele volt a Magyar Kupa címvédőjének. Jókay Zoltán vezetőedző a gyenge napot kifogó Dégi Barbara helyére Tóth Szimonettát állította a csapatba. Az első szetthez hasonlóan ismét a fővárosi csapat diadalmaskodott, de fölénye szinte eltűnt (23-25).

A harmadik felvonásban megtörtént az, amitől minden Vasas szurkoló tartott. A sérülésektől tizedelt csapat mélyen tudása alatt játszva szettet veszített a Gödöllő elleni rangadón kívül is. A hazai csapat nagyon lelkes játékának köszönhetően megérdemelten szépített (25-23).

Az 50 fős közönség reménykedett, hogy a hazai csapat csodája tovább tart, de egy kicsit elfáradtak. Az egyre többet hibázó Szegediek ellen 25-15-re sikerült nyernie a ritmust még mindig nem találó Vasasnak.

A Vasas Opus-Via Óbuda csapata az alapszakasz második körének felső házában folytatja a küzdelmeket, míg a szegedi csapat az alsóházban.

KZ


2006.12.14.Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
Azonosító
Jelszó
Új vagyokBelépés
Webmester  | CPS Portal Engine