Leggyakoribb keresések
KifejezésKeresések
Nyomtatható verzió
Elôzô 1 1223 1 2 ... 1230  Utolsó


2007.01.30. - Kézilabda – Fordulatos meccsen, hatalmas küzdelemben győztünk a Vác ellen


Zsinórban három mérkőzést nyert a Vác csapata, mielőtt a Fáy utcába érkezett (2007. január 26.). A győzelmi sorozatot szoros és izgalmas meccsen a Vasas-Invitel szakította meg.

Moszkovaja látványos góljával kezdődott a találkozó, amire Veszeli még válaszolni tudott, azonban öt perc múlva a Vasas-INVITEL már öt gólnál járt a vendégek két találatával szemben. Potyogtak a gólok, zárkózott a Vác, labdáikkal többnyire Veszeli Juditot keresték. Nem véletlenül, a vendégek csapatkapitánya félelmetes sorozatot produkált, a félidő közepére már hatodszor vette be Tóthova kapuját. Természetesen a piros-kék lányok sem tétlenkedtek, szépen vezetett akciókkal, pontos befejezésekkel tartották előnyüket.

Amikor Mocsai Lajos először kért időt (15 perc után), 12-9 állt az eredményjelzőn. Sajnos a játékmegszakításból a váciaknak profitáltak, 3 perc alatt 3 gólt lőttek, kiegyenlítettek (12-12), így szakvezetőnk újabb időkéréshez folyamodott. Ezután összeszedettebben játszottak a lányok, nem kapkodák el a támadásokat, védekezésben a Tomori-Stiener-Moszkovaja trió sorra blokkolta az átlövéseket. Ennek ellenére a jól sikerült letámadásokkal jól tartotta magát a vendég gárda, így a félidő 19-18-as Vasas-Invitel vezetéssel zárult.

A második félidő váci góllal indult (19-19), de rögtön utána Tomori brillírozott egy sort, 3 gólja után még mindig mi vezettünk (22-21). A lendületes mérkőzésen pörögtek az események és olyan gyorsan estek a gólok, hogy 38 perc után, Gorova két, sikerrel értekesített büntetője után már 26-23-ra vezettünk.

Ami ezután következett, igazan szemet gyönyörködtető volt. Tóthova bravúrjai mellett előbb Nati lőtt gólt hátrányból, majd Nagy Kriszta kettős emberhátrányból. A 48. percben, Tomori átlövésgólja után (31-27) azt hittük, lassan hátradőlhetünk. Nos, nem sokáig gondoltuk így, mert Nagy Kriszta félelmetes erejű bombagóljai után (34-29) elkezdett zárkózni a Vác. A 11 gólos Veszeli már a kispadon pihent, pályán lévő társai azonban a kapkodó hazaiak hibáit kihasználva 34-33-ra zárkóztak.

Egy újabb pontatlan hazai labda után Klász robbant ki a védősorból a találkozó utolsó percében, végigmasírozott a pályán, és belőtte a ziccert (34-34).

A pályán látottak a közönség tetszését is elnyerték, hosszú percek óta hatalmas átéléssel biztatták a csapatokat. Fél perc volt hátra, amikor Nagy Kriszta gólja eldöntötte az izgalmakban bővelkedő meccset, és csakúgy mint ősszel, most is egy góllal bizonyultak jobbnak a piros-kék lányok.

Vasas-INVITEL – Váci NKSE 35 – 34 (19 – 18) Gólszerzők: Nagy K. (10), Gorova (9), Tomori (7), Kamper (3), Moszkovaja (3), Kolos, Blaskovits, Gaál, illetve Veszeli (11), Orbán (5), Rábai (5), Klász (4), Farkas (4), Őri (3), Brecska (2).

Jelenleg 16. forduló után, 16 ponttal a táblázat 6. helyén állunk a bajnokverő Cornexi (18 pont, 15 meccs) és a Kiskunhalas (14 pont, 16 meccs) között.2007.01.30.Hozzászólások (8 db)    Hozzászólás
 
Azonosító
Jelszó
Új vagyokBelépés
Webmester  | CPS Portal Engine