Leggyakoribb keresések
KifejezésKeresések
Nyomtatható verzió
Elôzô 1 1225 1 2 ... 1230  Utolsó


2007.02.02. - Drogellenes rendezvény a Vasas SC ökölvívó-csarnokában


A Vasas SC Fáy utcai ökölvívótermében megrendezendő drogellenes esemény apropóján ma Kovács Ko-Ko István egykori, Erdei Zsolt jelenlegi és Balzsay Károly reméljük jövőbeli profi ökölvívó világbajnok, valamennyiük volt amatőr Vasas-ökölvívó tartott sajtótájékoztatót a Boxutca étteremben.

A sajtóbeszélgetésen megtudhattuk, hogy Erdei Zsolt és Balzsay Károly is remekül érzi magát az elmúlt hétvégi gálát követően és mindketten önbizalommal várják a következő ellenfeleiket és ezzel a folytatást.

Ami a találkozó igazi apropóját adta az az, hogy 2007. február 11-én mindhárman részt fognak venni azon a drogellenes rendezvényen, amelyet Kovács Ko-Ko István a Boksz Világszervezet (WBO) alelnökeke kezdeményezésére ezúttal a Vasas csarnokában fognak megrendezni.

A WBO szabálya szerint ugyanis a szervezet négy alelnöke javaslatot tehet az e célra fordított 5 000 USD elköltésének a módjára, amely Ko-ko kezdeményezésére idén már másodszor kerül Magyarországon felhasználásra. Tavaly az SOS gyermekfalvak kapták az ajándékokat, idén a Vasas SC díjmentesen biztosítja a rendezvény számára ökölvívó csarnokát, ahová a szervezők mintegy száz budapesti és pest-megyei ifjú öklözőt várnak, akik egy-egy mérkőzéssel veszik ki a részüket a drogellenes küzdelemből.

A már említetteken kívül további neves öklözők, mint például Nagy János is részt vesz a gálán, akikkel megismerkedhetnek és elbeszélgethetnek a résztvevők, és mindannyiuk ajándékkal, egy-egy ökölvívó sportszerrel térhet majd haza.

TG2007.02.02.Hozzászólások (3 db)    Hozzászólás
 
Azonosító
Jelszó
Új vagyokBelépés
Webmester  | CPS Portal Engine