Leggyakoribb keresések
KifejezésKeresések
Nyomtatható verzió
Elôzô 1 882 1 2 ... 1000 1230  Utolsó


2006.01.11. - Röplabda: Józsa Zsuzsanna újra piros-kékben


Régen látott kedves ismerős tette tiszteletét a Vasas szombat délelőtti, Miskolc elleni bajnoki mérkőzésén. Józsa Zsuzsáról van szó, akit a Magyar Röplabda Szövetség a 2005-ös év legjobb játékosának választott. (Józsa strandröplabdában Dambendzet Nathalie-val párban lett első, a felnőtt edzők a szintén angyalföldi Jókay Zoltán, az utánpótlás trénereknél pedig az ugyancsak a piros-kék színeket képviselő Ratimorszky Károly végzett az élen).

A „Tészta” becenevű játékos a nyáron a svájci VC Kanti együtteséhez igazolt, mostanra azonban közös megegyezéssel szerződést bontottak, - Nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan én azt terveztem – tekintett vissza az elmúlt néhány hónapra a 22 éves játékos. – Egyrészt a strandröplabda miatt is mentem ki, de mégsem támogatták úgy, ahogyan én azt reméltem, valamint kevesebb játéklehetőséget is kaptam a vártnál.

- Megbánta, hogy légiósnak állt? - Nem. Semmit sem bántam meg, rengeteg tapasztalatot szereztem, amelyből tanulni fogok.

- Azért is igazolt Svájca, hogy feladóként játsszon. Mi lesz ezzel a poszttal? - Úgy érzem, most egy ideig nem akarok feladó lenni, maradok csak ütő.

- Hogy tetszett a mérkőzés? - Nagyon furcsa volt, talán még sohasem néztem így Vasas-meccset, de ügyesek voltak a lányok, örülök, hogy újra láthattam őket.

- Hamarosan pedig ismét köztük lehet. - Igen, ugyanis a szezon végéig újra a Vasasban fogok játszani, jövő héten már el is kezdem az edzéseket.

- Lehetséges, hogy a bajnokság végeztével megint egy idegen ország felé vegye az irányt? - Mint mondtam, nem bántam meg a svájci hónapokat sem, így nem elképzelhetetlen, hogy újra kipróbálom magam légiósként, de jelenleg a Vasasra koncentrálok.


2006.01.11.Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
Azonosító
Jelszó
Új vagyokBelépés
Webmester  | CPS Portal Engine