Leggyakoribb keresések
KifejezésKeresések
Nyomtatható verzió
Elôzô 1 884 1 2 ... 1000 1230  Utolsó


2006.01.11. - Kézilabda: Tv-s meccsel folytatják a lányok


Szinte még ki sem pihenhették a szilveszteri buli fáradtságait a Vasas–INVITEL játékosai, máris bajnoki mérkőzésen kell helyt állniuk, január 4-én ugyanis az EHF-kupa győztes Cornexi vendégei lesznek. A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti.

Természetesen Mocsai Lajos ennek megfelelően alakította a világbajnokság miatt szünet alatt elvégzett edzésmunkát, így együtt Karácsonyozott, illetve ünnepelte az új évet a csapat, hiszen előbb december 26-án, majd január 1-én is tréningeztek a piros-kékek.

„Komoly elemzésen vagyunk túl – mondta a kedd esti gyakorlás után Mocsai Lajos. – Igyekszünk a saját, őszi mérkőzésünkből is tanulni. Agresszív kezdésre számítunk, valamint a lerohanásokra is készültünk. A két kapus teljesítménye döntő lehet, persze emellett a többi poszton játszóktól is a lehető legjobb teljesítményt várom. Mindkét együttes komoly felkészülési tornán vett részt a két ünnep között, így adott a jó forma.”

A mester szerint a hazai együttest – amely hat győzelemmel, egy döntetlennel és öt vereséggel az ötödik helyen áll, három ponttal a Vasas előtt – bizonyára motiválja majd az őszi döntetlent hozó mérkőzés is, míg a piros-kékek szeretnék megmutatni, idegenben is tudnak erőteljes, stabil kézilabdát játszani.

„Szerencsére a hosszabb ideje hiányzó Oleszja Szemencsenko és Stiener Szilvia mellett nincs más hiányzónk, mindenki harcra kész, és bízom benne, a csapat tudja, milyen játékot kell nyújtania a Cornexi ellen.”

RBB


2006.01.11.Hozzászólások (3 db)    Hozzászólás
 
Azonosító
Jelszó
Új vagyokBelépés
Webmester  | CPS Portal Engine