Leggyakoribb keresések
KifejezésKeresések
Nyomtatható verzió
 Megjelenítés módja:
 
Elôzô 1 176 1 2 ... 200 201  Utolsó


Szurkolói beszámoló - Vasas Opus-Via Óbuda Röpi Show az utánpótlásért!


volley-show 066.jpgKisebb-nagyobb technikai problémák miatt háromnegyedórás késéssel kezdődött a Röpi Show szerda délután (2006.03.08.) a Folyondár utcában. A gondot a hangosító rendszer okozta, és ezt nem is sikerült teljes mértékben megjavítani a kezdésre sem. Igaz, a zenét már lehetet hallani a hangfalakból, de a mikrofont sehogy sem tudták beüzemelni.


Így a hangosan beszélő szerepét az egyik utánpótlásedző Danada Judit vállalta. Negyed hétkor kezdődöttek el az óbudai iskolák táncbemutatói. A sort a Harrer Pál Általános iskola tanulói kezdték, majd Sinkó Andrea vezetésével következett az Óbudai Aerobic Iskola egyik növendéke.


volley-show 012.jpg


Ezután jött a Zápor utcai Általános Iskola bemutatója majd ismét az Aerobic Iskola lépett fel, de ezúttal egy csoportos bemutatóval. A sort végül a Harrer Pál Általános Iskola röplabdás fiai és lányai zárták. A bemutatók után Fördős László szakosztályelnök lépett a publikum elé.


Mikrofon hiányában neki is saját torkára kellett hagyatkoznia, amit a nézőtéren helyet foglaló mintegy 300 szülő és röplabdás hallgatott végig. Fördős köszöntötte nőnap alkalmából az ide ellátogató anyukákat és kislányokat. Kiemelte, hogy ezúttal is több mit 70 kislány és kisfiú vár arra, hogy most már hivatalosan is Vasas-sportoló lehessen. Megjegyezte, hogy az itt sportoló fiatalok nem csak a pályán, de az iskolapadban is megállják a helyüket, és az összesített átlaguk négyes fölött volt a félévkor.


Külön köszöntötte még a Vasas SC egykori és jelenlegi, jelen levő olimpiai és világbajnok sportolóit. Név szerint Illovszky Rudolf, Ihász Kálmánt és Steimetz Ádámot. Üdvözölte még a Vasas SC klubigazgatóját, Ferjancsik Domonkost, valamint a szponzorokat is.


volley-show 080.jpg


Fördős László beszéde után bemutató edzések következtek Vinnai Ildikó, Danada Judit, Benkóné Kőrös Mária, Hőnig László és Végh Attila csapatinak részvételével. Miután ez a program is lezajlott következhetett az Esemény, amit már mindenki várt, az Avatás. A gyerekek az avatók előtt foglaltak helyet, és Danada Judit egyesével szólította őket.


Az egyik avató, Steimetz Ádám elmondta, hogy örömmel fogadta a meghívást és azt is majdnem biztosra mondhatja, hogy ha meghívást kap jövőre akkor is szívesen jön. Reméli, hogy az avatottak közül sokan jó sportolók lesznek és öregbítik majd a klub hírnévét.


volley-show 061.jpg


Az avatás után kezdettét vehette a mini torna az Opus-Via Kupáért. Itt hat csapat mérte össze tudását. A végeredmény: első helyen végzett, és ezzel elnyerte az Opus-Via kupa mellett az aranyérmet, Vinnai Ildikó tanárnő első számú csapata, második helyen Danada Judit tanárnő csapata, míg a harmadik helyen Hőnig László növendékei végeztek. A dobogóról leszorult, a negyedik helyen végzett Végh Attila csapata, vele holtversenyben Kőrös Mária tanítványai. A hatodik helyen Vinnai Ildikó második számú csapat végzett.


A kis technikai problémát leszámítva remek szervezés jellemezte az egész programot. Azt hiszem befejezésként mi mást lehetne írni, mint hogy gratulálunk az új Vasas tagoknak és eredményben, sikerekben gazdag pályafutást kívánjunk nekik!


Erdős Levente


Fotók a Galériában

Erdős Levente


Hozzászólások (3 db)    Hozzászólás
 
Azonosító
Jelszó
Új vagyokBelépés
Webmester  | CPS Portal Engine