Leggyakoribb keresések
KifejezésKeresések
Nyomtatható verzió
 Megjelenítés módja:
 
Elôzô 1 199 1 2  Utolsó


Szurkolói beszámoló - MKB Euroleasing Vasas Csata DSE - Kecskeméti KC


2006. március 11.A mai napon női kosárlabda csapatunk csúcsrangadót játszott a forduló előtt 3. helyen álló Kecskeméttel. Negatív előjelekkel vártuk riválisunkat ugyanis hétközben egy súlyos sérülés történt.


Egy felkészülési mérkőzésen egy vétlen mozdulat után Bartha Csillának szilánkosra tört az orra. Fájó veszteség, hiszen az utolsó meccsen, Csilla volt a meccs embere. Mindezek ellenére nem állhattunk ki feltartott kezekkel, hiszen ha veszítünk, akkor talán a feljutás is veszélybe kerülhet.


A délelőtti időpont ellenére sok vendégszurkoló mikrobuszokkal érkezett meg és fergeteges hangulatot teremtettek a csarnokban. Ami a hazai szurkolókat illeti elszomorító, hogy csak 5 Vasas szurkoló és sok szülő látogatott ki a mérkőzésre. Talán a kevés piros-kék drukker száma azért érthető, mert labdarúgó csapatunk ezen a napon Diósgyőrben játszott és sokan elutaztak bíztatni a srácokat is.


Visszatérő probléma a meccsek ütközése…


Már az első percekben megmutatkozott, hogy a Kecskemétiek egyértelműen győzni jöttek és alaposan ráijesztettek lányainkra, akik érthetetlen hibákat követtek el. Valahogy nem volt meg az összhang a piros-kékek között. Az első negyedet a vendégek 12-10-re hozták. A különbség csupán csak két pont volt, de a mutatott játék alapján több is lehetett volna…


A folytatásban sem láthattunk olyan sok bíztató elemet. Lányaink próbálkoztak-próbálkoztak, de valahogy kintről abszolút nem tudtak betalálni, míg a végső passzok nagyon sokszor rosszak voltak. Gondoltuk, hogy nehéz meccs lesz a mai, de hogy ennyire? Ezt senki se gondolta. A kapkodó játék ellenére a félidőben csak 4 pont volt a csapatunk hátránya mely köztünk szólva simán ledolgozható.


A szünetben mindenki arról beszélt, hogy Bartha Csilla kiválásával a csapatnak nincs játéka. A lepattanókra nálunk senki sem figyelt…


Következett a harmadik negyed. Talán lányaink kicsit jobban odatették magukat, de érthetetlen, hogy miért játszottak ilyen indiszponáltan. A vendégszurkolók meg töretlenül bíztatták csapatukat, akik talán jobban átérezték a mérkőzés fontosságát. Ez a játék rész 16-16-os döntetlennel zárult, azaz összességében még mindig csak 4 pont volt a kecskemétiek előnye.


Az utolsó játékrész előtt még lehetett látni a hazai nézők szemén, hogy nagyon reménykednek, de amint elkezdődött a játék egyértelmű kesergés lett úrrá. Ahelyett, hogy a mieink dobálták volna a pontokat, a kecskemétiek mindenhonnan sikeresek voltak. Sorra dobálták a 3 pontosokat melyek padlóra, küldtek minket…


Nem jött össze semmi és a végén 10 pontra nőt a különbség…


Ezzel tehát csapatunk elszenvedte második vereségét és a harmadik helyre csúszott vissza, ugyanis a Kecskemét egy mérkőzéssel többet játszott.


A feljutás így sokkal nehezebb lesz, ugyanis már nem csak rajtunk múlik, hanem a Kecskemét és a Monor szereplésén is. Következő fordulóban a KLKS csapatát fogadjuk szombaton 18: 45-kor.


Sajnos ezen a napon játszik labdarúgó csapatunk is…


Tehát marad a 0 szurkolás, bár a lányoknak több 10 ponttal kell hozniuk majd a mérkőzést!


MKB Euroleasing Vasas Csata DSE - Kecskeméti KC 53:63 (10:12, 13:15, 16:16, 14:20) Pontszerzők: Fritz J. (18/3), Vincze V. (16), Czank T. (9/3), Pusztai S. (4), Laklóth A. (3), Somogyi N. (2), Hutlassa F. (1)


Gyerünk lányok!


Hajrá Vasas!

Vigyorex


Hozzászólások (5 db)    Hozzászólás
 
Azonosító
Jelszó
Új vagyokBelépés
Webmester  | CPS Portal Engine